ERRESS Consult BV
Interim- en projectmanagement
Interim- en projectmanagement
Welkom
Jobaanbiedingen
Favoriete links
Ronald Seijger

No nonsens interim- en projectmanager, HBO+ werk- en denkniveau, sterk ondernemend en resultaatgericht.

  • Integer en nauwkeurig, professioneel in het werk.
     
  • Helicopterview en gevoel voor politieke verhoudingen in de organisatie.
  • Alert, proactief en weet doelstellingen en resultaten naar verschillende niveaus binnen de organisatie te communiceren. 
  • Meer dan 10 jaar ervaring als interim- en projectmanagement in zowel de profit- als de non-profitsector en ruim 25 jaar leidinggevende ervaring.
  • Deskundig in het verbeteren en (begeleiden van) het opzetten van uw A.O. en procesbeschrijvingen, eventueel gericht op certificering en/of verbeterde bedrijfsvoering.
  • Gespecialiseerd  in het integreren van gewijzigde financieringstructuren in de gezondheidszorg, alsmede implementatie van hieraan ondersteunende geautomatiseerde systemen.

Ronald Seijger begon zijn loopbaan in 1982 bij de KEMA in Arnhem. Ruim een jaar later maakte hij de overstap naar de algemene gezondheidszorg en werkte in diverse algemene ziekenhuizen als zorgadministrateur en hoofd van de afdeling opname. 

Na het afronden van zijn HBO-studie Medisch Administrateur in Utrecht, verlegde hij zijn werkterrein naar de GGZ waar hij ruim 7 jaar als eindverantwoordelijk manager administratie werkte. 

In 1999 studeerde hij af als ingenieur informatiekunde aan de Hoge School van Amsterdam. Kort daarna werd hij gevraagd zich als senior consultant bij een middelgroot adviesbureau aan te sluiten. In deze fase werkte hij veelvuldig als interim manager en specialiseerde hij zich verder in procesontwerp, kwaliteit en A.O , als basis voor een efficiente bedrijfsvoering. Zijn portefeuille bestreek naast alle voorkomende vormen van gezondheidszorginstellingen ook een groot aantal commerciële bedrijven, lokale overheden en onderwijsinstellingen.

Begin 2007 richtte hij ERRESS Consult BV op met het doel als zelfstandig en onafhankelijk adviseur organisaties te ondersteunen bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering.
 

       


WELKOMDIENSTEN EN PRODUCTENOPDRACHTENPORTFOLIOCONTACT